Informatie

MKC bv is ontstaan uit een samenwerkingsverband van een aantal ZZP’ers, elk met hun eigen specifieke vakgebied. Door de krachten te bundelen zijn wij nu in staat om elk werk aan te nemen zonder dat het nodig is om gebruik te maken van onderaannemers. Voor u als klant heeft dat zo zijn voordelen, niet alleen heeft u te maken met één aanspreekpunt maar wanneer wij voor u aan het werk zijn en u wilt bepaalde aanpassingen in de werkzaamheden doorvoeren dan kunnen wij daar direct op inspelen en eventueel gelijk handelen.

Sinds de openstelling van de grenzen voor werknemers uit Oost Europa geldt er een ware toestroom van betaalbare arbeiders. MKC bv maakt hier gebruik van door de vakmensen er uit te pikken waardoor we onze loonkosten op een zeer redelijk niveau weten te houden en toch de kwaliteit kunnen waarborgen. Dit is voordelig voor ons maar ook voor u als klant, bovendien zorgen wij op de werkvloer altijd voor Nederlandse begeleiding om te voorkomen dat er problemen ontstaan op het gebied van communicatie. Omdat wij deze vakmensen toch nog altijd beter belonen dan een gemiddeld uitzendbureau en wij tevens een stukje zorg aanbieden op het gebied van huisvesting en andere sociale aspecten kan je hier spreken van een win-win situatie.

Wilt u weten wat MKC bv voor u kan betekenen neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op via e-mail of één van onderstaande telefoonnummers.

info@mkcbv.nl

Martin Zinhagel 06-45624747