Nieuws

Arcadis bouwt hoogste gebouw ter wereld;

AMSTERDAM 21-2-2013- EC Harris, een dochter van het Nederlandse ingenieursbureau Arcadis, gaat de bouw van de hoogste toren ter wereld begeleiden. Het gaat om de Kingdom Tower, lees hier het volledige artikel.

 

Noodzakelijke ingrepen goed voor bouw;

13-2-2013 – “Voor de bouw is het absolute noodzaak dat er een impuls komt. Voor de huur- en koopsector is duidelijkheid vereist. Het akkoord is in lijn met onze wens om duidelijkheid en stimulansen voor de bouw. Dat is dus positief. De pijn wordt hierdoor verzacht”, aldus Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland. Lees hier het volledige artikel.

 

Zonnepanelen verplicht bij nieuwbouw;

AMSTERDAM  13-2-2013 – Meer dan de helft van de Nederlanders vindt dat bij nieuwbouw zonnepanelen geplaatst moeten worden. De PvdA in de Tweede Kamer wil nu dat het kabinet zijn schouders er onder zet. Lees hier het volledige artikel.

 

Miljard steun voor woningmarkt;

DEN HAAG 13-02-2013 – Coalitiepartijen VVD en PvdA en oppositiepartijen D66, CU en SGP zijn het gisteravond laat eens geworden over een woningdeal. Die moet tot 2017 meer dan een miljard euro vrijmaken om de vastgelopen woningmarkt weer aan de gang te krijgen. lees het volledige artikel op: telegraaf.nl